Wat kan verhuisdieren.nl voor je kat of hond betekenen?

Geplaatst op

Ieder dier heeft recht op een goed leven. Soms gebeurt het dat katten, honden of konijnen hun baasje kwijtraken en daarmee hun thuis. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te voorkomen dat deze beestjes aan hun lot overgelaten worden. Een van die opties is de hulp van verhuisdieren.nl inschakelen. Maar wie is verhuisdieren.nl en wat kunnen ze voor jou betekenen?

 

Wanneer maak je gebruik van verhuisdieren.nl?

 

Verhuisdieren is een stichting waar je terechtkunt als je een nieuw onderkomen zoekt voor je huisdier. Daarnaast klop je bij ze aan als je zelf je deuren wilt openen om een huisdier een fijn leven te geven. Het gebeurt regelmatig dat een hond of kat veel alleen zit, omdat zijn baasje lange werkdagen maakt. Of je hond of kat is ziek en zijn medicatie wordt te duur. Er zijn ook mensen die ontdekken dat ze een kattenallergie hebben. Allemaal omstandigheden die ervoor zorgen dat je huisgenootje een nieuw adres nodig heeft.

 

Plaatsen

 

Zijn je levensomstandigheden veranderd en wil je je kat of hond een nieuw thuis geven? Dan maak je allereerst online een profiel aan op verhuisdieren.nl. Er wordt dan gekeken naar de behoeften van je huisdier. Heb je bijvoorbeeld 2 honden die je samen ergens wilt onderbrengen, dan geef je dit aan. Ook als je een tijdelijke oppas wilt, is dat gewoon mogelijk. Tot slot is structurele hulp eveneens een optie als je je dier niet permanent ergens anders wilt plaatsen.

 

Zoeken

 

Als je zelf op zoek bent naar een nieuwe huisgenoot biedt verhuisdieren.nl eveneens uitkomst. Je vult een zoekprofiel in en ziet meteen welke dieren een ander onderkomen nodig hebben. Aan de hand van een vragenlijst wordt bepaald welk huisdier het beste bij je past. Je krijgt vervolgens automatisch bericht als er matches zijn. Als je supporter bent van de stichting heb je ook de mogelijkheid om in contact te komen met de huidige eigenaar of het gezin waar het dier momenteel verblijft.

 

Wie is verhuisdieren.nl?

Verhuisdieren is een stichting die zich inzet voor dieren die hun thuis dreigen kwijt te raken. De unieke selectieprocedure via het online platform zorgt voor een zo groot mogelijke kans op een doeltreffende match tussen mens en dier. Ook als je een paar extra handen kunt gebruiken bij de verzorging van je hond, kat of konijn biedt het platform hulp aan. Verder beschikken ze over een ANBI-keurmerk en is het aanmaken van een profiel kosteloos. En met maandelijks 900 matches mag je gerust stellen dat dit voor veel katten en honden een goed redmiddel is om hun kans op een fijn bestaan te vergroten. Verhuisdieren.nl is daarom ideaal om je eigen huisdier een veilig, nieuw thuis te geven of om zelf op verantwoorde wijze een verhuisdier te vinden dat je een goed leven wilt geven.

Over ons

Het is onze missie om je op de hoogte te houden over de Boskat (en ander katten en hun verzorging).

Contactgegevens

Via info @ boskatblad.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden